Loading...
Om Huset 2019-06-15T16:13:17+00:00

Flåten er hele 90 kvm og veier 50 tonn! Dette gjør den svært solid i vær og vind.

Selve huset har en beskjeden grunnflate på 25 kvadrat. Men inneholder likevel alt man måtte trenge. Det er innlagt både vann og strøm på flåten. Oppholdsrommet er innredet med en sovesofa som kan slåes ut til dobbeltseng. Det lille kjøkkenet rommer mye! Med koketopp, stort kjøleskap, stekeovn og oppvaskmaskin har man alt man behøver. For øvrig finner man vannkoker, spisebord og DAB radio med AUX og Bluetooth.

Bad

Toalett, håndvask og dusjkabinett

Soverom

1 soverom med dobbeltseng + sovesofa i oppholdsrommet.
Ferdig oppreide senger og håndklær er inkludert

GENERELL INFORMASJON

Foran på dekk står det en jacuzzi man kan leie i tillegg. Uteområdet på flåten har god plass og er utstyrt med benker og bord slik at man kan sitte ute å kose seg. Bryggen er utstyrt med badestige og den ene sida av bryggen er bygd slik at det skal være enkelt å legge til for småbåter og kajakker.

Vi leier i tillegg ut sykler. Like bortenfor driver Helgeland kajakk både kursing og utleie av kajakker.

Kontakt oss gjerne for prisforespørsel!

PRAKTISK INFORMASJON

Alt du trenger til utfarten med båt finner du i redskapshuset som står på land.

Inkludert i leien er både sengetøy og håndklær. Rengjøring av Havhus er bestiller ansvarlig for å sørge for med mindre annet et avtalt. Man kan avtale rengjøring for kroner 500/750. Dette må avtales på forhånd. For flere detaljer rundt rengjøring se informasjonsperm ombord i havhuset. 

Båt

Inkludert i leien er også en speilbåt med styrekonsoll. Den har en 25 hk påhengsmotor og er ganske enkel å manøvrere. Det er ikke krav til båtførerprøven for å føre denne båten, men vi ber allikevel om at dere informerer oss dersom dere ikke har erfaring med båtføring fra før av eller ønsker å avtale skyss. Alle passasjerer er pålagt bruk av redningsvester til en hver tid når de befinner seg ombord i båten. Redningsvester får dere utlevert ved ankomst. Speilbåten blir alltid levert med full tank, dersom dere behøver drivstoff utover dette kan dere kjøpe det av oss for kroner 20 kr PR liter. Ta kontakt på tlf dersom dere behøver mere drivstoff. 

Avbestillingsbetingelser

Opphold kan avbestilles uten kostnader inntil 14 dager før avtalt ankomst. Etter dette vil dere bli belastet for hele det avtalte oppholdet.

Dersom det er meldt dårlig vær i form av uforsvarlig sterk vind kan oppholdet kanselleres inntil oppholdets start av begge parter uten kostnad.  Vi er behjelpelige med skyss i større båt dersom du/dere måtte ønske det eller vi anser det som nødvendig på grunn av vær og vind. 

Erstatning

Dersom gjestene forårsaker at noe av Helgeland Havhus’ eiendeler går i stykker, står bestiller ansvarlig for å sørge for erstatning. Har du bestilt jacuzzi? Les instruksjonene i informasjonspermen FØR dere tar i bruk jacuzzi.

Generellt

Vi pålegger alle våre gjester å bruke redningsvest når de oppholder seg i båten. Dersom været er kaldt og rufsete finnes det flytedresser i redskapshuset.
I båten ligger det et sjøkart med anbefalte kjøreruter mellom holmer og skjær i Tomsvika. Dersom dere skulle gå utenom de anbefalte kjørerutene så vær obs på at tidevannet forandrer seg raskt slik at kjøreruten du for eksempel benyttet deg av på tur ut av skjærgården ikke nødvendigvis er mulig og benytte seg av på tur hjem igjen! Bruk skjønn!
Senk farten mellom holmer og skjær og se dere godt om! For å kjøre båten må personen være over 16 år! Ingen krav til båtførerprøven.

Dersom du skulle komme til å påføre båt, havhus, eller noen av eiendelene tilhørende dette skade, er du som leietaker erstatningspliktig.