Loading...
Praktisk Informasjon 2021-01-14T23:42:52+01:00

PRAKTISK INFORMASJON

Alt du trenger til utfarten med båt finner du i redskapshuset som står på land.

Inkludert i leien er båt, jacuzzi, ferdige oppredde senger og håndklær.
Rengjøring av Havhus er bestiller ansvarlig for å sørge for med mindre annet et avtalt. Man kan bestille rengjøring, dette må avtales på forhånd.  

Båt

For å komme seg ut til havhusene må man benytte seg av båt.
Inkludert i leien er en 14 fots speilbåt med en 10 hk påhengsmotor. Denne er ganske enkel å manøvrere. Det er ikke krav til båtførerprøven for å føre denne båten, men noe erfaring fra båt er å anbefale. Alle passasjerer er pålagt bruk av redningsvester til en hver tid når de befinner seg om bord i båten. Redningsvester bilr utlevert ved ankomst. Speilbåten blir alltid levert med full tank, dersom dere behøver drivstoff utover dette kan dere kjøpe det av oss for kroner 20 kr PR liter.  

Avbestillingsbetingelser

Opphold kan avbestilles uten kostnader inntil 14 dager før avtalt ankomst. Etter dette vil dere bli belastet for hele det avtalte oppholdet.

Dersom det er meldt dårlig vær i form av uforsvarlig sterk vind kan oppholdet kanselleres inntil oppholdets start av begge parter uten kostnad.  Vi er behjelpelige med skyss i større båt dersom vi anser det som nødvendig på grunn av vær og vind.

Dersom du skulle komme til å påføre båt, havhus, eller noen av eiendelene tilhørende Helgeland Havhus skade, er du som leietaker erstatningspliktig.

Priser

Havhus: se bookingside

Sykler (vi har 4 stk)

Pr døgn: 250,-
Pr uke : 1000,-

Større båt

Det er mulig å leie vår «alumaster 26». Dette er en stødig aluminiumsbåt med en 115hk påhengsmotor og styrekonsoll.  Med denne kan man lett ta en tur ut på havet, ta en tur til de andre øyene i nærheten eller til fastlandet.

Pris for boende er kr 1800 pr døgn eks drivstoff. (Leietaker må ha båtførerprøven)