Loading...
Praktisk Informasjon 2019-09-22T11:48:53+00:00

PRAKTISK INFORMASJON

Alt du trenger til utfarten med båt finner du i redskapshuset som står på land.

Inkludert i leien er båt, jacuzzi, ferdige oppreide senger og håndklær. Hos Helgeland Havhus kan du som gjest låne enkelt fiskeutstyr for bruk på havet. Vi har fiskestenger og dorg, samt det man måtte behøve av stamp, kniver, sluker osv. Vi har også krabbeteiner tilgjengelig og en egnet fryser til å fryse ned fangsten sin dersom man skulle ønske det.
Rengjøring av Havhus er bestiller ansvarlig for å sørge for med mindre annet et avtalt. Man kan bestille rengjøring for kroner 500/750. Dette må avtales på forhånd. For flere detaljer rundt rengjøring se informasjonsperm ombord i havhuset. 

Båt

For å komme seg ut til havhusene må man benytte seg av båt.
Inkludert i leien er også en speilbåt med styrekonsoll. Den har en 25 hk påhengsmotor og er ganske enkel å manøvrere. Det er ikke krav til båtførerprøven for å føre denne båten, men vi ber allikevel om at dere informerer oss dersom dere ikke har erfaring med båtføring fra før av eller ønsker å avtale skyss. Alle passasjerer er pålagt bruk av redningsvester til en hver tid når de befinner seg ombord i båten. Redningsvester får dere utlevert ved ankomst. Speilbåten blir alltid levert med full tank, dersom dere behøver drivstoff utover dette kan dere kjøpe det av oss for kroner 20 kr PR liter.  

Avbestillingsbetingelser

Opphold kan avbestilles uten kostnader inntil 14 dager før avtalt ankomst. Etter dette vil dere bli belastet for hele det avtalte oppholdet.

Dersom det er meldt dårlig vær i form av uforsvarlig sterk vind kan oppholdet kanselleres inntil oppholdets start av begge parter uten kostnad.  Vi er behjelpelige med skyss i større båt dersom du/dere måtte ønske det eller vi anser det som nødvendig på grunn av vær og vind.

Dersom du skulle komme til å påføre båt, havhus, eller noen av eiendelene tilhørende dette skade, er du som leietaker erstatningspliktig.

Prislister

Havhus 1 (4 personer)

1 døgn: 2450,-
Jacuzzi pr opphold: 900,-
Weekend (2 døgn inkl jacuzzi): 4900,-
+1950 pr påfølgende døgn.
Week(7 døgn inkl jacuzzi): 14000,-

Havhus 2 (12 personer)

1 døgn: 6450,-
jacuzzi pr opphold: 900,-
weekend (to døgn inkl jacuzzi): 11900,-
+ 3150 pr påfølgende døgn
Week (7 døgn inkl jacuzzi): 26000,-

I høysesongen, juni, juli og august vil det ikke være mulig å leie enkelt-døgn i helgene, kun helgene i sin helhet. Men nå hender det seg at gjester leier fra feks midtuke til lørdag, hvor lørdag til søndag står ledig. Så der finnes noen få unntak. Ta kontakt så ser vi på mulighetene.