Loading...
Praktisk Informasjon 2020-06-09T12:46:30+00:00

PRAKTISK INFORMASJON

Alt du trenger til utfarten med båt finner du i redskapshuset som står på land.

Inkludert i leien er båt, jacuzzi, ferdige oppredde senger og håndklær. Hos Helgeland Havhus kan du som gjest låne enkelt fiskeutstyr for bruk på havet. Vi har fiskestenger og dorg, samt det man måtte behøve av stamp, kniver, sluker osv. Vi har også krabbeteiner tilgjengelig og en egnet fryser til å fryse ned fangsten sin dersom man skulle ønske det.
Rengjøring av Havhus er bestiller ansvarlig for å sørge for med mindre annet et avtalt. Man kan bestille rengjøring for kroner 1500/2500. Dette må avtales på forhånd. For flere detaljer rundt rengjøring se informasjons-perm ombord i havhuset. 

Båt

For å komme seg ut til havhusene må man benytte seg av båt.
Inkludert i leien er også en speilbåt. Den har en 10 hk påhengsmotor og er ganske enkel å manøvrere. Det er ikke krav til båtførerprøven for å føre denne båten, men noe erfaring fra båt er å anbefale. Alle passasjerer er pålagt bruk av redningsvester til en hver tid når de befinner seg ombord i båten. Redningsvester får dere utlevert ved ankomst. Speilbåten blir alltid levert med full tank, dersom dere behøver drivstoff utover dette kan dere kjøpe det av oss for kroner 30 kr PR liter.  

Avbestillingsbetingelser

Opphold kan avbestilles uten kostnader inntil 14 dager før avtalt ankomst. Etter dette vil dere bli belastet for hele det avtalte oppholdet.

Dersom det er meldt dårlig vær i form av uforsvarlig sterk vind kan oppholdet kanselleres inntil oppholdets start av begge parter uten kostnad.  Vi er behjelpelige med skyss i større båt dersom du/dere måtte ønske det eller vi anser det som nødvendig på grunn av vær og vind.

Dersom du skulle komme til å påføre båt, havhus, eller noen av eiendelene tilhørende Helgeland Havhus skade, er du som leietaker erstatningspliktig.

Prislister

Havhus 1 (4 personer)

To døgn : 5650,-
Ekstra døgn: 2200,-
Uke (7 netter): 16000,-
Vask: 1500,-

Havhus 2 (12 personer)

To døgn: 13500,-
Ekstra døgn: 3600,-
Uke (7 netter): 29 900,-
Vask: 2500,-

Det er kun mulig å leie et minimum på 2 døgn.

Sykler (4 stk)

Pr døgn: 250,-
Pr uke : 1000,-